Gemlik'e Amfitiyatro Yapılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Gemlik'te ibadethane sayıları bence yeterli. Gemlik'e biraz sosyal yaşam alanı lazım. Lütfen bunun için biraz mücadele edin. Tiyatro alanları, kültür merkezleri, sergi salonları, fuar alanları lazım. Yeşil alan lazım bize, yaşayabilmek için. Gemlik’te kimse manevî yatırımlara karşı çıkmıyor. Hatta yer yer destekliyor. Fakat önce kendi yaşadığımız yeri cennete çevirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Mescit yapılmasına, ibadethâneler kurulmasına karşı değilim. Fakat ihtiyaç oluşmamışken yapılan harcamalara karşıyım. Gemlik’teki bir çok siyasi parti, kurum ve kişi de benim gibi düşünüyor bundan eminim. Gemlik için harcanacak bir bütçe varsa eğer, bu bütçe amfi tiyatro için, kültür merkezleri için, kütüphaneler, fuar alanları için değerlendirilmeli, kültür sanat projelerinde kullanılmalı.

Son olarak Gemlik'in kültüre ve sanata ihtiyacı olduğunu belirtmek ve bu sebeple mescit yapılması düşünülen yıkılan Tibel Otel bölgesine "AMFİTİYATRO" yapılmasını istiyoruz. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Bugün Feyzi imzanı bekliyor!

Feyzi SARIKAYA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gemlik'e Amfitiyatro Yapılsın!». Feyzi ve imza atan diğer 806 kişiye katıl.