Gelin, Kavala Köyü'ndeki iletişim problemini hep birlikte çözelim :)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kavala Köyü, Trabzon ilinin Ortahisar ilçesine bağlı bulunmaktadır.

Trabzon merkezine 12 km uzaklıkta olması, havalimanına 10 dakikalık bir mesafede bulunmasıyla , Kavala Köyü bölgenin parlayan yıldızı konumunda yer almaktadır. Kavala Köyü’nde  içme suyu şebekesinin olması, köye ulaşımı sağlayan yolun asfalt olması , akşam 20.30’a kadar toplu taşıma hizmeti sağlanması, köyde elektrik ve sabit telefon olması köye değer katan özellikler arasında gösterilebilir . Kavala Köyü, coğrafyanın karşısına çıkarmış olduğu engellere aldırış etmeden ,güneşin pek yüzünü göstermemesini dert etmeden , nem oranının yüksek olması gibi olumsuzluklara rağmen , köyde yaşayan girişimciler sayesinde şehrinde ilk topraksız tarım serasına öncülük de etmiştir. Bölgenin coğrafi yapısı gereği köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olarak devam etmektedir. Kavala Köyü’nün bu güzel özelliklerinin yanı sıra bu şirin köyde büyük bir iletişim eksikliği yaşanmaktadır. PTT şubesi veya acentası olmaması, telefonların çekmemesi , internet hızının çok düşük seviyelerde kalması köyde yaşayan insanları olumsuz etkilemektedir. Yaşamış olduğumuz bu iletişim çağında bu sorunlarla karşılaşmak haliyle bizleri üzmektedir. Bu platform aracılığıyla sizleri Kavala Köyü’ndeki iletişim problemini çözmek adına destek vermeye davet ediyorum. Hem köyde ticaretle ulaşan kişilerin işlerini rahatlıkla sürdürebilmesi , hem köyde yaşayan girişimci kişilerin önünü görebilmesi ve aynı zamanda seven kişilerin birbirleri ile iletişim kurabilmeleri için bu konuda herkesten destek beklemekteyiz. Şimdiden destek veren herkese teşekkür ederiz.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Bozdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gelin, Kavala Köyü'ndeki iletişim problemini hep birlikte çözelim :)». Murat ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.