Gelişim Üniversitesi öğrencileri mağdur !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Okulumuz çokk yüksek fiyatlara değmeyen eğitim veriyor, pek etkinlik yapılmayan normal bi e5 üniversitesi. Tıp Fakültesi olan okullardan daha fazla para istiyor. Bize sunduğu imkanlar sınırlı, verdiği eğitim belli, ilgisi belli. Öğrencisine pek değer vermiyor, istekleriyle ilgilenmiyor, basit bi öğrenci işlerinden bile azar işittiğini görüyoruz arkadaşlarımızın. Yeterli laboratuvar malzemeleri bile olmayan okulda slaytlardan ders görüp üstüne de ilgisizlik değersizlik ve bunca para ödemek istemiyoruzz. Çok az para ödüyormuşuz gibi bir de her sene ücretler arttırılıyor!!

Anne ve babalarımıza yazık değil mi insanlar parayı sokaktan mı buluyor!  gecesi gündüzü belli olmayan arkadaşlarımız var okul taksidini ödemeye çalışan! Lütfen biraz öğrencilerinizi düşünün artık! Her sene kaç öğrenci sizin yüzünüzden okulunu bırakmak zorunda kalıyor! Kendi sınıf arkadaşım işten atıldı ve eğer iyi bi işyeri bulamazsa o da bu yüksek fiyatlı okulu bırakmak zorunda kalacak. Bunları size dilekçeyle bildirdiğimiz halde dilekçelerimizi uygun değildir diye yanıtlamışsınız; ne kadar üzüleceğimizi düşünmediniz. Siz öğrencilerinizi düşünmüyorsunuz ki bilesiniz!

Fahis fiyata bölüm okutan okulunuzun bölüm ücretleri çok fazla!

Eğitim ücretlerinin gözle görülür şekilde düşürülmesini istiyoruz. Bu talebimizin okul kimliğinin dikkate almasını ve gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencileri imzanı bekliyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gelişim Üniversitesi: #GelişimÜniversitesiPişmanlıktır». İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencileri ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.