Doğrulanmış başarı

Geleneksel Pilav Günümüz Mayıs ayında yapılsın

Bu kampanya 416 destekçi ile değişim yarattı!

Sayın Yetkililer;

Erenköy Kız Liseliler Derneği tarafından, her yıl Nisan ayının son pazarı düzenlenen "GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ" Okul Müdürü Saadet Berna Ocakçıoğlu'nun şahsi kararı ve Erenköy Kız Liseliler Derneği yönetimine "MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 22.07. 2016 tarih ve 7844294 saylı genelgesi gereğince, hafta sonu mesai saatleri dışında, okulu kapalı tutmak zorunda oldukları" gerekçesini öne sunarak, 30 Nisan Pazar günkü Geleneksel Pilav Günümüzü iptal etmiştir.

Senede birgün, Saygıdeğer Öğretmen ve mezunlarımızla biraraya geldiğimiz, çocuklar gibi şen halimiz ile eğlendiğimiz, yıllar sonra sıralara oturduğumuz, eşsiz güzellikte ki bahçemizin çimenlerinde oturup, mis gibi havasını ciğerlerimize kadar çektiğimiz, aylarca kavuşabilme ümidiyle iple çektiğimiz bu özel gün ve hakkımız elimizden alınmıştır.

Bu sene, diğer köklü Okullar, Geleneksel günlerinde buluşmalarını gerçekleştirecekken, bizlere hak görülen bu kişisel haksız kararın geri çekilmesini ve Mayıs ayı içerisinde herhangi bir pazar günü Geleneksel Pilav Günumüzün yapılması için gereğini rica ederiz.

Saygılarımızla,
EKL Mezunları

Bugün sibel imzanı bekliyor!

sibel aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Geleneksel Pilav Günümüz Mayıs ayında yapılsın». sibel ve imza atan diğer 415 kişiye katıl.