Gelecek için geri dönüşüm ve ayrıştırma kutuları istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Dünya sularındaki balıkların %75’i tükenmiş durumda. Üstelik plastik kirliliğinden doğrudan etkilenen canlılar sadece balıklar da değil.Örneğin kuşlar plastik atıkları sadece yuva yapımında kullanıyor. Bu maddeleri yutan kuşların sindirim sistemi tıkanıyor ve ölüyor. 2010 yılında okyanuslara atılan plastik atık miktarı 8,8 milyon tona ulaşmıştı. 5 Gyres Institute tarafından yapılan bir araştırma ise şu an okyanuslarda 5,2 trilyon plastik parçacığı olduğunu gösteriyor. Yapılan araştırmalar her yıl bir milyon su kuşu ve 100.000 deniz canlısının plastik sindirimi nedeniyle öldüğünü ortaya koyuyor. Dünya'yı yok ediyoruz. Elimizden gelen bizim için küçük görünen işler doğa için büyük birer adım. Gelin hâlâ bir şeyler yapabiliyorken,bunu başaralım. Geri dönüşüm ve ayrıştırma kutuları en azından elimizin yettiği alanları temiz tutmamıza yardımcı olacaktır. İnsanlık onuruna, yaratıcının içimize üflediği ruha layık olma umuduyla. Destekleyen, örnek olan, yol açan herkese teşekkür ederim.

Bugün Betül imzanı bekliyor!

Betül Halat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gelecek için geri dönüşüm ve ayrıştırma kutuları istiyoruz». Betül ve imza atan diğer 109 kişiye katıl.