TRAFOLARIN KALDIRILMASI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar, öncelikle bu yazıyı okuyan,etrafına iletip,paylaşan duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.Elektrik dağıtım şirketlerinin  zamanında müteahhitlerle anlaşarak bina altına yerleştirdiği trafolarla ilgili bu apartmanlarda yaşayanlar olarak trafoların sıkıntısını çekmekteyiz.İstanbul'da 1000 i İzmir'de 500 ü aşkın bina altında trafo olduğu belirtilmekte ve buralarda binlerce insanımız yaşamaktadır.Her gün Ölüm İbaresi yazan bir levhaya bakarak apartmana giriş çıkış yapmaktayız.Trafo patlama ve yangın haberlerini duymaktayız ve trafolar genellikle apartmanımızın tek tahliye yeri olan giriş-çıkış güzergah yolunda bulunmakta,ayrıca apartmanlarımızın yangın merdivenleri mevcut değildir.Yetkili kişiler tarafından trafoların yaydığı elektromanyetik dalgaların insan sağlığı üzerinde olumsuzlukları dile getirilmektedir.Bu apartmanlarda gelişim çağındaki çocuklarımızı büyütmek zorunda kalıyoruz.Yapılan şikayetler ve açılan davalar bireysel düzeyde kalmakta bu tarz platformlarla gerekli toplum bilincini oluşturabilirsek duyarlı insanlarımızla birlikte yetkili yerlere gerekli girişimler ve şikayetlerle beraber trafoların uygun yerlere nakil edileceği ümidindeyim.Herkesin emeğine ayrı ayrı şimdiden teşekkür ederim.Elektrik dağıtım şirketlerinin belediyelerle işbirliğiyle bina altında bulunan trafoların insan sağlığı ve güvenliği açısından yeraltı trafo şeklinde veya uygun yerlere naklini rica ederiz.

Bugün MUSA imzanı bekliyor!

MUSA TÜRKEŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GEDİZ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş.: BİNA ALTI TRAFOLARIN KALDIRILMASI». MUSA ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.