Başarı

Bu kampanya 156 destekçi ile değişim yarattı!

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde İngilizce yeterlilik sınavına girmiş olan eski öğrencilerin yeni sınav sisteminden kaynaklanan mağduriyetinin giderilmesi için sende bize destek ver.Senin desteğin bugün Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde okuyan öğrencilere yapılan haksızlığı önlemek için bir adım.Bugün bize yapılan bu haksızlık size yapılmamış olabilir ama yarın belki de çocuğunuz bu mağduriyeti yaşayabilir.Bunun önüne şimdiden geçmek ve mağduriyetleri bitirmek için bir İMZA da sen at..!

Bugün Gyte imzanı bekliyor!

Gyte Mağduru bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü: İngilizce yeterlilik sınavına girmiş olan eski öğrencilerin yeni sınav sisteminden kaynaklanan mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz.». Gyte ve imza atan diğer 155 kişiye katıl.