Gebze Anadolu Lisesinin sınav ile öğrenci alabilmesine siz de yardımcı olun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Gebze Anadolu Lisesi kurulduğu yıldan beri Kocaeli'nin en iyi okullarından biridir. Geçtiğimiz 6-7 yıl içerisinde Kocaeli'de açılan fen lisesi sayısı arttığı halde gelen öğrenci seviyesinin fazla değişmediği güzide okulumuzun NİTELİKLİ kavramına uymaması biz öğrencileri , öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve velilerimizi çok şaşırttı. Süper lise döneminde bile sınavla alan eski ve gerçek bir ANADOLU lisesine sınavsız öğrenci girişi bize göre kabul edilemez bir şey. Biz niteliksiz değiliz.

NİTELİKLİ okul listesinde olmayan iyi Anadolu liselerinden biri olan biz ve kime göre nitelikli olduğu bilinmeyen Fen liseleriyle aramızdaki az olan puan farkı birimizi nitelikli diğerimizi niteliksiz yapmaz. Aynı şekilde civardaki Sosyal Bilimler, Anadolu İmam Hatip ve Meslek Liseleri arasındaki puan uçurumu ortada. Eğer puan sırasına göre niteliksiz olsaydı bu okullarda olmazdı. Peki bu okulları NİTELİKLİ yapıp bizi yapmayan ne? Listenin incelenip tekrar hazırlanmasını ya da neden NİTELİKSİZ bir okul olduğumuzun açıklanmasını talep ediyoruz.

LÜTFEN KAMPANYAMIZA DESTEK OLUN

Bugün mehlika imzanı bekliyor!

mehlika canoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gebze Anadolu Lisesinin sınav ile öğrenci alabilmesine siz de yardımcı olun». mehlika ve imza atan diğer 480 kişiye katıl.