GDO'lu tüm ürünler ve GDO'lu ürünler ile beslenen hayvan etleri işaretlensin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Genetiği değiştirlmiş gıdalar ve bunlar ile beslenen hayvanların etleri sofralarımızda tehlike saçıyor. Bu ürünleri geliştiren dünya devi firmalar BASF, Bayer, Dupont, Dow Chemical Company, Monsanto, ve Syngenta tüm dünya'da patentledikleri genetiği değiştirilmiş tohumlar ile ya çiftçiyi kendine mahkum kılarak esir alıyor ya da tarlada sporlarının her yana dağıldığı bu bitkiler yüzünden organik tarım yapanların ekinlerinin de genetiklerini bozuyorlar. Bu gidişle genetiği değiştirilmemiş tohum kalmayacak.

En kötüsü de hükümetleri avucuna alan bu firmaların geliştirdikleri bu ürünler hakkında sağlığımızı bozduğuna dair çarşaf çarşaf kanıt olmasına rağmen bu korkunç suç işlenmeye devam ediyor.

Tüm bunlar olurken Türkiye'deki tüketici satın aldığı ürünlerin (paketli, açık, bitkisel, hayvansal) hangisinde GDO var bilmiyor. Masamıza gelen hayvan etlerinin, balıkların, sütün, peynirin, tereyağının.. v.b. hangisinin genetiği değiştirilmiş besinler ile büyütülen hayvanlardan geldiğini ve bizi zehirlediğini bilmiyoruz. GDO'lu soya ve mısır ile beslenen hayvanların etini yiyor, GDO'su değiştirilmiş balıkları satın alıyoruz.

Sağlıklı, üretken, mutlu nesiller ve Türkiye için halkımızın seçme hakkının olduğunu duyurmak ve halkını korumak için var olan devletin yetkililerinin bu sorumluluğunun farkına varması gerektiğini hatırlatmak zorundayız.

Daha da gecikmeden lütfen bu kampanyayı imzalayarak kendinizi, sevdiklerinizi ve ülkenizi koruyun.

Bugün Cengiz imzanı bekliyor!

Cengiz DINCER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GDO'lu tüm ürünler ve GDO'lu ürünler ile beslenen hayvan etleri işaretlensin.». Cengiz ve imza atan diğer 1.815 kişiye katıl.