Başarı

Maraş Gençliği, MGA MARAŞ Gençlik Merkezini kullanmak istiyor!

Bu kampanya 42 destekçi ile değişim yarattı!

Bizler Maraş Gençliği olarak sözde bize yapılan ama amacı dışında faaliyet gösteren "Gençlik Merkezi" MGA MARAŞ'a alınmıyoruz, orayı kullanamıyoruz. Bunun suçlusu kim? Yıllardır Maraş'a tek bir kuruş yatırım yapılmadı. Yıllardır Maraş Halkı ikinci sınıf insan muamelesi gördü. Biz buna artık dur denilmesini istiyoruz. Her başa gelen siyasi, rant sağlamak için bize boş vaatler verip duruyor. Bizim boş vaatlere karnımız tok! Biz artık Maraş'a değer verilmesini istiyoruz. Maraş Halkının, Kıbrısın diğer taraflarındaki insanlardan bir farkının olmadığının farkına varılmasını istiyoruz. Burada yaşayan halkın Türkiye kökenli olması, buranın ghetto olduğu, devletin gereken değeri vermemesi anlamına gelmemektedir! Siyasiler yıllardır üstümüzden rant sağladı, bize vaatler verip, bizim oyumuzla başa geldiler. Ve yine bizim sayemizde oturdukları koltuklarında, bize karşı tek bir faaliyette bulunmadılar. Biz Maraş Gençliği olarak bu duruma son verecek, ve bize yapılan gençlik merkezini kullanacağız! Bunun için tüm Maraş halkından, tüm Mağusa halkından, tüm Kıbrıs halkından ve diğer dünya halklarından destek istiyoruz!

Bugün Maraş Halkı ve Maraş Gençliği imzanı bekliyor!

Maraş Halkı ve Maraş Gençliği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gazimağusa Belediyesi: Maraş Gençliği, MGA MARAŞ Gençlik Merkezini kullanmak istiyor!». Maraş Halkı ve Maraş Gençliği ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.