Gazililer olarak Gazi Üniversitesi'nin Bölünmesini istemiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi başta olmak üzere birçok fakülte ve yüksekokul Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne devredilmek istenmektedir.

Türk mutasavvıf ve şair Hacı Bayram-ı Veli Hz.'nin ismine saygımız ve hürmetimiz sonsuz... İsmin Ankara'da bir üniversitede yaşatılmasını da elbette destekliyoruz ancak bu köklü bir üniversiteyi alan ayrımı gözetilmeksizin bölme yoluyla yapılmamalıdır.

Gazi Üniversitesi ulusal ve uluslararası alanda sayısız başarılara imza atmış, tarihi ve kültürel değerlere sahip, ekol bir üniversitedir. Araştırma Üniversitesi hüviyetindeki okulumuzdan ilgili fakültelerin ayrılması amaç ile de çelişmektedir.

Kamuoyunu derinden rahatsız eden bu durumun adilane bir yaklaşımla çözüme kavuşturulmasını talep etmekteyiz.

Bugün Güven imzanı bekliyor!

Güven Meral bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gazililer olarak Gazi Üniversitesi'nin Bölünmesini istemiyoruz.». Güven ve imza atan diğer 1.647 kişiye katıl.