Gaziantep'in Şehir Kültürünü,Ivana Sert Temsil Edemez...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gaziantep Adı Üstünde,Gazileri ve Şehitleri İle Bilinen Bir Şehir..

Gaziantep Hristiyan Takvimine Göre 1918 Yılında İşgal Edilen,25 Aralık 1921'de Son Fransız Askerinin de Şehri Terk Etmesiyle İstiklâline Kavuşan Bir Şehir.Biz Bu Şehri 6317 Şehit Vererek Gazi Yaptık..

Bu Şehir Günün Birinde;Bir Tv Fenomeni Olan,Türk Tavrı İle Uzaktan Yakından Alakası Olmayan,Gazi Şehir İle de Ne Gibi Bir Bağı Olduğunu Hâlâ Çözemediğimiz Birisi Gelipte,Tanıtım Yüzü Olsun Diye İstiklâline Kavuşmadı.

Bir Diğer Hayret Verici Husus İse;Ivana Sert'in Gaziantep'e Yerel Bir Tiyatro Ekibinin Daveti İle Gelmesi..

Bu Şehir İstiklâl Mücadelesine;Mehmet Kâmil'in Annesinin Peçesine El Uzatan Fransız Gâvurunu Doğduğuna Pişman Ederek Başladı.

Bu Şehrin Varlığı,Namusuna Bağlıdır.Onların Tabiriyle "Podyumların ve Medyanın Vazgeçilmezi Olan Birisi" Gazi Şehri Tanıtamaz. Tescilli Bir Manken Olarak Podyumlarda Arz-ı Endam Edenler,Gazi Şehrin Tanıtım Yüzü Olmasınlar.Bizlerin Bu Şehre Bir Borcu Var.Biz Bu Borcu Şimdi Değil De Ne Zaman Ödeyeceğiz..

Sizlerden Ricam;Gösterdiğim Tepkimde Bana Hak Veriyorsanız Kampanyayı İmzalamanız...

Çok Zor Değil Olduğumuz Yerden Başlayacağız Birşeyleri Değiştirmeye.Kaybettiklerimizi Kazanmak İstiyorsak,Sırtımızın Sıvazlandığı Yerden Başlayacağız Değişeme...

Bugün Yunus Yıldız imzanı bekliyor!

Yunus Yıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gaziantep'in Şehir Kültürünü,Ivana Sert Temsil Edemez...». Yunus Yıldız ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.