0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Herkese Merhaba,
Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde okuyan öğrenciler olarak yardımınıza ve desteğinize ihtiyacımız var. YÖK’ün 2017 yılında kaldırmış olduğu tek ders sınavından dolayı senato kararı gereğince 2017/18 Bahar dönemi intörn mühendisler için (uzun dönem stajı yapan mühendislik öğrencileri) intörn dönemi ile beraber +2 ek ders hakkı getirilip (FF ve FD ile kalınan) öğrencilerin mağduriyeti o dönem için giderilmiştir. Fakat bu yönetmelik kararı yalnızca bir dönem uygulanmakta olup diğer dönemlerde sadece 1 ya da 2 dersten kalan öğrenciler dönem uzatıp okulu bir dönem geç bitirip iş hayatına da ortalama olarak 6-8 ay kadar daha geç başlayıp Türkiye ekonomisine kalkınmada daha geç yardımcı olacaklardır. Sizden ricamız bu kampanyaya sadece okulu bitirecek öğrenciler için değil “Parlayan Yıldız” olup ülkemize katkı sağlamamız için daha fazla gecikmeden hayata atılmamız için intörnlükte +2 ders hakkını her dönemde uygulanmasına destek vermenizdir. Umarım Rektörümüz Sayın Gür “Parlayan Yıldız”larının ışığının yayılmasına yardımcı olur. Her bir imza ve duyurularınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Bugün Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri imzanı bekliyor!

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gaziantep üniversitesinde intörnlükle beraber verilen +2 ek ders hakkını tekrar elde etmek». Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri ve imza atan diğer 735 kişiye katıl.