Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Büyük Mağduriyete Giriftar.!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Öncelikle Yök'ün "yasaların geriye yürümezlik ilkesine" zıt 'tekders' sınavını kaldırıp bizi 2014-2015 yılında üniversiteye girmiş öğrenci sayması bizi iki dersten yana geriye attı ve  Üniversitemizin de hiç sebepsiz ve habersiz yönetmenliğimizdeki 23. Maddesinde olan 'son dönem öğrencilerinin ortalamasına bakılmaksızın  'ek2ders' ' hakkımızı kaldırması bizi iki ders daha geriye atmış oldu.

Bütün bu durumlar sonucu biz öğrenciler büyük bir mağduriyete giriftar olduk, bir dönemimize mal olan bir problem içerisinde kaldık.

Siz idarecilerimizden bir çözüm beklentisi içerisindeyiz. Küçük bir çözüm ile onlarca hatta yüzlerce öğrenci bu mağduriyeten kurtulacak. Bu yüzden öncelikle üniversitemizden 'ek2ders' hakkımızı ve sonra Yök'ten 'tek ders sınavı' hakkımızın geri iadesini istiyoruz.

Siz değerli yöneticilerimizden mağduriyetimize kulak verip çözüm bulmanızı umud ediyoruz.

Bugün EMSAL imzanı bekliyor!

EMSAL KORKMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Büyük Mağduriyete Giriftar.!». EMSAL ve imza atan diğer 189 kişiye katıl.