Gazi Üniversitesi Bütünleme Sınavları geri gelsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bildiğiniz üzere Gazi Üniversitesi 09.020.2017 tarih ve 17/37 sayılı senato kararı ve 05.09.2017 tarihli sınav yönetmeliği ile yapılan düzenlemelerle birlikte geçer not alamayan öğrenciler için Bütünleme Sınavları kaldırılarak yaz okulu getirilmiştir. Ancak bildiğiniz üzere yaz okulu her ders için açılmamakta ve özellikle son sınıf öğrencilerini yazları hazırlanabileceği bir çok sınavdan geri bırakmaktadır. Ayrıca Dc ve Dd geçer not olması ile birlikte hocalarımız harf notu sınırını Dd ye indirmiş ve aldığımız notlara rağmen ortalamalarımız düşmeye başlamıştır. Akademik kariyer yapmak isteyen Gazi Üniversitesi öğrencilerine bu durum gerçekten engel teşkil ediyor ve bunun üstüne ortalamalarını harf notları yüzünden 2nin altına düşüren bir çok öğrenci de dönem uzatmak yada mezun olamamak gibi durumlarla karşı karşıya kalacak. Bu duruma çözüm bulunması için Twitterda başlatılan #GaziBütİstiyor tagı ile sesimizi duyurmuş olsak da henüz bir çözüm yok. Lütfen bu kampanyayı Gazi Üniversitesi öğrencileri olarak ve bizlerin geleceği ve refahı için imzalayalım.

Bugün Zehra imzanı bekliyor!

Zehra Sirin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gazi Üniversitesi Bütünleme Sınavları geri gelsin.». Zehra ve imza atan diğer 97 kişiye katıl.