Başarı

Bu kampanya 1.756 destekçi ile değişim yarattı!

2013, 2014 ve 2015 yıllarında Asgari Ücret Tarifesi Uygulama Esaslarında, değerleme hizmetinin dışarıdan hizmet alımı yoluyla gerçekleştirildiğinde, dışarıdan alınan hizmet bedelinin, asgari ücretin “en az %50 sinin” şeklinde yazılı ibaresi, 2016 ve 2017 yıllarında serbest bırakılmış, 2018 yılının taslak metninde “en fazla %30” şeklinde düzenlenmiştir. Söz konusu değişiklik, sözleşmeli gayrimenkul değerleme uzmanlarını derinden yaralamış ve uzmanlarda gelecek kaygısı oluşturmuştur. Bizler sözleşmeli uzmanlar olarak, dışarıdan alınacak hizmet bedeli oranının, geçmiş yıllarda olduğu gibi "en az %50" şeklinde düzenlenmesini ve yol masrafı için bir formül geliştirilmesini talep ediyoruz.

Bugün MAPBAY Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi imzanı bekliyor!

MAPBAY Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Uygulama Esasları - (8) bendi yeniden düzenlensin». MAPBAY Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi ve imza atan diğer 1.755 kişiye katıl.