Kampanya Kapatıldı

Tüketicilerden alınan haksız yere alınan komisyon ve ücretleri iade ediniz

Bu kampanya 8 destekçiye ulaştı

"Garanti" gibi marka olmuş Kurumsal bir organizasyona yakışmıyacak şekilde; tüketici haklarına saygı göstermeyen; bir süreç olan müşteri memnuniyet sürecının;

birinci basmaktan sonuna kadar incelenerek degerlendirilmesi ve çözümsüzlük yaratan basamakların(gerçek hayatta da) iyileştirilmesi için faaliyet başlatılması;"Şubesiz bankacılık" sloganına uygun olacak şekilde  web sitede gerçekci bilgilendirme ve yönlendirilme yapılsın; ayrıca "çözümsüz müşteri şikayetlerının gercekten çözüldüğünü" gösteren kanıt ve istatistiklerin rakamsal sonuclarının paylaşılması; "memnun edilmiş müşterilerin" geri dönüşlerinin yayımlanmasını ve Garanti bankası müşteri memnuniyeti Süreci sorumlusunun ulaşılabilinir person haline getirilmesini istiyorum.

Bugün Canan imzanı bekliyor!

Canan Ulku bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Garanti bankası: Tüketicilerden alınan haksız yere alınan komisyon ve ücretleri iade ediniz». Canan ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.