İdam için destek

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yazıyorum çünkü 3 yaşında uğradığı tecavüz yüzünden iç organları parçalanan küçücük vücuduna giren spermler yüzünden iç organları enfeksiyon kapan bir çoçuğun cenazesi kalktı bu ülkeden..
Bu bir çocuk istismarı değildir. Buna istismar diyip yumuşatamazsınız. Bu bir vahşettir. Dün Adana yarın Antalya başka gün İstanbul bugün 3 yaşında yarın kundaktaki bebek dıye bekleyemezsiniz. Ben bekleyemem sende bekleyemezsin kardeşim. Bu vahşeti yapan insan müsvettelerinin cezası ölüm olana kadar sesimizi çıkartmak zorundayız . Bağırmak yetmiyorsa çığlık atmalıyız.
Ben kızımla yada oğlumla sokakta,çarşıda dolaşıcam kardeşim, ben bir düğüne bir organizasyona gittiğimde çocuğumu rahatca uyutabilicem kardeşim, ben yarın kızım / oğlum okula giderken rahatça gönderebilicem kardeşim.
Haydi kardeşim durma çığlık at. Tüm anne babalara ricamdır lütfen kimse tepkisiz kalmasın. Hiç birşey yapamıyorsan kopyala yapıştır ama tepkisiz kalma..!
#cocukbedenimedokunma!

Bugün Gamze imzanı bekliyor!

Gamze Gürsoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gamzegürsoy: İdam için destek». Gamze ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.