Petition Closed

This petition had 229 supporters

Dear Games Workshop!

Tisztelt jogtulajdonos elnézést de saját anyanyelvemen folytatom,mert angolul nem beszélek.

Sajnálattal hallottam ,hogy a Warhammer regények kiadását megszüntetik magyar nyelven .Információim alapján ennek oka a fordítások minősége .Ezzel kapcsolatban mint a kiadványainak magyar nyelvű olvasója a minőséggel teljesen meg vagyok elégedve,és ezt a véleményem sok olvasótársam osztja.Szeretném indítványozni a döntés felülbírálását,mert csekély reményünk sincs több olvasótársammal egyetemben olyan szinten megtanulni angolul,franciául,vagy németül,hogy élvezni tudjuk az angol ,német,francia nyelvű műveket.Eddig minden Warhammer Fantasy ,40000,The Horus Hersey regény magyarnyelvű kiadását megvásároltam,és ha nem tévedek még sok rész nem jelent meg anyanyelvemen.Amelyek hiányoznak gyűjteményemből,és olvasótársaim kollekcióiból is .Ez a tény óriási űrt hagy a magyar Warhammer rajongók lelkébe,amit nehéz lesz orvosolni.Ezért indítok aláírásgyüjtést a magyarnyelvű regények kiadásának folytatásáért .

// <![CDATA[ var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.insertBefore(c, s);})(); // ]]>

Today: Pilisi is counting on you

Pilisi David needs your help with “Games Workshop: Petition for Warhammer books Hungarian languages publising.Petició a magyar nyelvű Warhammer könyvek kiadásáért.”. Join Pilisi and 228 supporters today.