ROSH ONLİNE TEKRAR TÜRKİYEDE OLMALI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Rosh (Karos) Online Oyuncuları Tarafından Çok Sevilen Bi Oyun. Şimdiye Kadar 2 Yönetici Firmadan Geçti Joygame Ve Dolandırıcı İgnited Games. Oyun İlk Açıldığı Zamanlarda Oyuncusu Fazla Olan Ve Geçen Vaktin Değerini Karşılayan Bir Oyun. Fakat Oyunun Şanssızlığı Düzgün Yönetilememesi. Joygame de Taraf Tutan GM'ler, İGN'de İlgisiz Ve sadece Parayı Düşünen Yönetim. Buna Rağmen Oyuncular Oyunu Bırakmayıp Latin Amerika Merkezli Şirket Olan Axeso5'in Elinde Bulunan Karos Online Latino Yani Rosh'un Latin Serverine Başladılar. Şimdi Oyuncular Şimdiye Kadar Kötü Yönetime Ziyan Olan Maddi Yönünü Ve Her Defasında Yeni Çar Kasmakla Giden Emeklerin Bitmesi İçin Türkiyenin En İyi Oyun Şirketi Gameforge un Oyunu Almasını Ve Yönetmesini İstiyor. Lütfen Böyle Oyunculara Sahip Bir Oyunu Görmezden Gelmeyin :)

Bugün Ahmet Tolga imzanı bekliyor!

Ahmet Tolga Akköz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gameforge: ROSH ONLİNE TEKRAR TÜRKİYEDE OLMALI». Ahmet Tolga ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.