Metin2'nin 2008-2010 Yılına Dönmesini İstiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bizler Metin2 oyuncuları olarak Metin2'nin gittikçe bırakılmaya yüz tutulduğu güncellemeleri istemiyoruz.Sizler oyunu güncelleyerek oyuncu artırmayı planlıyorsanız yapmayın!.Bizler Metin2'nin 2008-2010 yıllarını çok sevdik.Yılın MMORPG oyunu olmaya aday oyun oldu.Küçük büyük yaş farketmeksizin herkes oynadı.İnanın eğer oyunu o 2008-2010 yıllarına çevirin,küçüklü büyüklü herkes geri oyuna başlayacaktır.Lütfen sizden rica ediyoruz.Biz o CH1 deki o duygusal müziği özledik.Biz o yavaş yavaş koşup metin bulup kesmeyi özledik.Biz o dolunay düşünce ki sevincimizi,o yavaş yavaş para biriktirip pot almayı,BK düşünce havalara zıplamayı özledik , o +5 Dolunaylı adam görüp peşinden koşmayı özledik.Lütfen oyunu eski haline çevirin.Bunu bir tek ben değil binlerce,yüzbinlerce belkide milyonlarca insan istiyor.Tek isteğimiz bu.

Bugün Kahraman İdrishan imzanı bekliyor!

Kahraman İdrishan Maraşlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gameforge: Metin2'nin 2008-2010 Yılına Dönmesini İstiyoruz.». Kahraman İdrishan ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.