Dursun Özbek DURMASIN! YÖNETİM ARTIK İSTİFA ETMELİ..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

ÜNAL AYSAL DÖNEMİNDE SADECE 2 YILDA ALDIĞIMIZ ÜLKE PUANININ 41BİN'DEN ÜNAL AYSAL SONRASI GELEN DÖNEMLERDE DUYGUN YARSUVAT VE DÜRSÜN ÖZBEK DÖNEMLERİNDE 18BİNE DÜŞEN ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKIMININ GELDİĞİ HAL ORTADA. LİGE TAM AMBARGO KOYMUŞKEN TAKIMDA OLAN BİRKAÇ SORUN YÜZÜNDEN TEKNİK DİREKTÖR FATİH TERİMİN GİTMESİ TAKIMIN DAĞILMASI VE HAKKININ YENMESİ YAVAŞTAN KAPIYI ARALAMIŞTI. FAKAT GÖRÜYORUZ Kİ ÜNAL AYSAL DÖNEMİNDE FEDERASYONA AĞIZ AÇTIRMAYAN GALATASARAY SON 2 YILDA ALEYHİNE VERİLEN KARARLARA GÖZ YUMAR OLDU. BAŞTAKİ YÖNETİCİLER YANLIŞ PARA HARCAMALARI YANLIŞ TRANSFERLER TAKIMDA UYUŞMAZLIKLAR VARKEN HALA TARAFTARI KANDIRMAYA ÇALIŞMASI SAÇMALIKTAN BAŞTA BİRŞEY DEĞİL. SONUÇ ORTADA 2 YILDIR SAVUNULAN BİR BEŞİKTAŞ VAR 2 YILDIR DÜZGÜN TOP OYNAMAYAN TÜM DALLARDA MAGMA ZİRVESİNE VURMUŞ HELE FUTBOLDA BU YÖNETİM GELDİĞİNDEN BU YANA DERBİ KAZANAMAYAN BİR GALATASARAY VARKEN ARTIK BUNLARIN SÜRESİ DOLDU DA TAŞTI BİLE! BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI OYUNU VER VE BU SAÇMALIKLARA BU ANLAŞMAZLIKLARA SON VER! BUGÜN OLASI BİR PUAN KAYBINDA BU YÖNETİMİN BU AKŞAM BU GÖREVDEN TAMAMEN ELLERİNİ ÇEKMESİ LAZIM KİRLİ ELLER MENFAATÇİ ELLER BUNLAR! KAĞIT ÜSTÜNDE İSMİ OLMAYAN İNSANLAR KARİYER YAPMAYA CEPCİLİK YAPMAYA GELİYOR BUNLAR YÖNETİCİ FALAN DEĞİL BUNLAR GALATASARAY DÜŞMANI ARTIK HALKIN TAKIMI GALATASARAYI SAHİPLENMENİN ZAMANI GELDİ DE GEÇTİ BİLE 30 MİLYON TARAFTARI ÜZECEK BİR YÖNETİCİ YOKTUR OLMAYACAKTA KİMSE GALATASARAYDAN BÜYÜK DEĞİLDİR BUNA FUTBOLCU YÖNETİCİ EFSANELERDE DAHİLDİR! SAYGILARIMLA..

Bugün Caner imzanı bekliyor!

Caner Rylmz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GALATASARAY ve DURSUN ÖZBEK YÖNETİMİ: Dursun Özbek DURMASIN! YÖNETİM ARTIK İSTİFA ETMELİ..». Caner ve imza atan diğer 32 kişiye katıl.