Kampanya Kapatıldı

Fatih Terim Galatasaray'ın Başına Geçmesin

Bu kampanya 21 destekçiye ulaştı

Süper egosunu, kibrini, antipatikliğini her fırsatta bize bizzat kendi gösteren Fatih Terim'in Milli Takımı bırakması ülke için son dönemlerin herhalde en olumlu  hareketi olmuştur. Bu konularda hiç kaygısı bulunmayan Türkiye spor basın-yayın kuruluşları hemen bu kişinin Galatasaray'ın başına geçeceği söylentilerini yaymaya ve bu yönde kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışmaktadır.

Kulüp olarak son dönemlerde sancılı bir dönüşüm sürecinden geçildiği görülmektedir. Bu süreçte Galatasaray yönetiminin çok fazla yanlışı olduğu kesindir. Ancak bir dönüşümün gerçekleşmesi kaçınılmazdı ve ağır aksak da olsa bu yöndeki çalışmalar devam ediyor. Bu süreçte ilk olumsuzlukta aklımıza Fatih Terim geliyorsa biz Galatasaray taraftarı olarak kendimizi sorgulamalıyız.

Biz 'Galatasaray' da en az Milli Takım kadar değerliyiz. Kişiliğiyle ve duruşuyla tam bir antikahraman olan, oyun mantalitesi "vur kır parçala bu maçı kazan" olan ve kazanmak için de her yolu mübah gören, takımı, sonuncu gidişinde yaptığı gibi yüzüstü bırakıp gidebilecek olan ve gittiğinde de ardında enkaz bırakan bu kişinin Galatasaray'ın herhangi bir biriminde görev almasını istemiyoruz.

Bugün özgür imzanı bekliyor!

özgür özyurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Galatasaray Spor Kulübü: Fatih Terim Galatasaray'ın Başına Geçmesin». özgür ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.