Falcao Futbolu bıraksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Galatasaray Spor Kulubü ve tarafına Danyal Cem Erbakış bu kampanyayı başlattı

Radamel Falcao Galatasaray Spor kulübünün 9 numaralı formasını giymektedir. Aynı zamanda başarılı bir taraftar, takımını pandemi olmasına rağmen tribünde asla yalnız bırakmayarak takımını her zaman destekledi, fakat kendisi Galatasaray- Antalyaspor maçında tribünde ki yerinin kapıldığını görünce çok sinirlenmiştir ve sinirden doğan bir acele ile kendisini çok gereksiz zorlamıştır bunun sonucunda sağ üst adalesini sakatladı. Bu sakatlık Galatasaray Kulübü yaptığı açıklama üzerine ; Radamel Falcao önümüzde ki 3-4 hafta boyunca tribünde ki yerini kaptırmayacak.

Sayın Radamel Falcao'nun Galatasaray Spor Kulubüne geldiği günden beri olan tribün sevdasını bir sonraki seviyeye çıkarmak için ekibimizce uzun süren toplantılar sonucu bu kampanyayı oluşturmaya karar verdik. Hem sağlığı açısından hem kendi şahsi doktorunun da önerdiği gibi futbolu 34 yaşında gururla bitirmesini biz de şiddetle öneriyoruz. Ayrıca Galatasaray Kulübünün ona bu davranışını tebrik etmesi için tribünde ki yerini ona armağan etmesini isteriz. Taraftarlarda daha fazla ''Galatasaray'da Falcao tehlikesi!'' gibi haberler okumak zorunda kalmazlar.

Bu onurlu davranışı Falcao'ya iletmek için hepinizi bu kampanyayı imzalamaya davet ediyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.