Türkiye'de CS:GO ve Dota 2 Sunucuları Açılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Gabe Newell,

Türkiye Dota2 ve CS:GO için çok büyük bir pazar alanı. Her geçen gün yeni oyuncular Dota2 ve CS:GO’ya dahil oluyor. Sayımız milyonları aştı. Biz sizi ve oyunlarınızı seviyoruz ama artık daha kaliteli bir oyun için Türk sunucuları istiyoruz.

Diğer oyun firmaları Türkiye’deki oyuncu gücüne sahip çıkarak sunucularını ve Türkiye ofislerini açtı. Ülkemizde E-Spor faaliyetleri Avrupa’ya öncülük edebilecek kadar hızlı gelişmekte. Türkiye’de çok büyük bir oyuncu kitlesi Valve oyunlarının hemen hepsini oynuyor ve büyük turnuvalara aç durumda.

Sunucularda yaşadığımız lag problemi yurt dışındaki turnuvalarda başarı sağlayamamamıza ve oyunlardan daha az keyif almamıza sebep oluyor. Bunları size iletmek ve size Türkiye Dota2 ve CS:GO oyuncularının gücünü göstermek istedim.

- Valve'ın Türkiye'ye sunucu açmasını isteyen yüz binlerce kişiyiz.

Desteğinizi bekliyoruz.  Gabe <3

Turkey is a big marketplace for Dota 2 and CS:GO.This community grows everyday and it contains millions of gamers all around the country.We like you and your games but we want our own servers now,for a better gaming experience.Other corporations embraced its community and took care of it from day one.They have servers and offices all around Turkey.The e-sports activities in Turkey is growing fast enough to lead Europe in every aspect.This gaming community plays every single game of Valve and we are craving for fun tournaments.These server problems cause connection problems and laggings,which contribute to failures in international tournaments and interruptions in our awesome gaming experience.I just wanted to inform you about our problems and show you the power of our CS:GO and Dota 2 community.
We are hundreds of people who want their own servers.

Bugün FFAKO imzanı bekliyor!

FFAKO THE ALAGAVAT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gabe Newell: Türkiye'de CS:GO ve Dota 2 Sunucuları Açılsın!». FFAKO ve imza atan diğer 67 kişiye katıl.