Gıda Ürünlerinde Hile Yapan Fİrmaların Ruhsatı İptal Edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gıda ürünlerinde birçok firma usulsüzlükler yapmakta ve insan sağlığını hiçe sayarak, sırf daha fazla kazanmak uğruna hileli ürünleri piyasaya sürmektedir. Ticari rekabetin her geçen gün arttığı günümüz Türkiye'sinde işletmeler daha cazip fiyatlarla müşteri çekmeye çalışırken, maliyeti düşürmek için gıda ürünlerinde hile yapmaktan çekinmemektedirler. İlgili bakanlıklar tarafından gerekli denetlemeler yapılıyor olsa da, cezai yaptırımlar yetersiz kalmakta ve caydırıcılıktan uzak kalmaktadır. Firmalara kesilen cezalar, yine ilgili firmalar tarafından belki de 1 haftada hileli ürün satışıyla tolere edilebilmektedir. Yapılması gereken şey, cezai yaptırımların ağırlaştırılması(Ruhsat iptali vs.) ve hileli ürün satışı yapan firmaların kamuoyuna daha fazla duyurulmasıdır.

Bugün salih imzanı bekliyor!

salih dikilitaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gıda : Gıda Ürünlerinde Denetimlerin Sıklaştırılması». salih ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.