Motorcular terör estirmez Sayın ZELYUT.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tehlikesi olmayan vasıta söyleyebilir misiniz? Araba mı? At mı? Yaya olmak mı? Araç ve motosiklet sayısına göre düzgün bir orantıyla araştırma yapın motosikletle kazaların daha az olduğunu göreceksiniz. Araba kullanan adam her an rehavete kapılabilir hatta uyuklayadabilir. Motosiklette böyle bir lüksünüz yok. Çünkü bir saniye bile gaflete düşme şansınız olamıyor. Tamamen fiziksel bir kontrol gerektiren motosiklette her an pür dikkat olmak zorundasınız. Kaldı ki motosiklet sektöründe özel kıyafet ve kasklar oldukça güvenilir ve koruyucu özelliklere sahiptir. Hava yastıklı montlar bile var.

Bırakın terör estirmeyi, ilk ve tek önceliğimiz kendimizi korumak ve kollamaktır.Bunu haricin de kaportası ve savunması sadece montu ve kaskı olan bir insan nasıl bir terör estirebilir.

Mutlaka ki aramızda kendini bilmeyen dengesiz insanlar olabilir, fakat bu kişiler hiç bir şekilde bir gurup  ve topluluğu bağlamaz.

Köşe yazınızda hunharca ve özellikle belirttiğiniz aşağılık kompleksi ne kendimde ne de tanıdığım motor kullanan hiç bir arkadaşımda bulunmamaktadır.

Motor kullanımının yasaklanması yerine siz ve sizin gibi zihniyete sahip insanların hiç değilse Büyükşehirlere girişinin yasaklanmasını talep ediyoruz...

Bugün Güven imzanı bekliyor!

Güven Yalçın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Güven YALÇIN gvnyln@gmail.com: Motorcular terör estirmez Sayın ZELYUT.». Güven ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.