GOLD TEKNOLOJİ MARKETLERİ DOLANDIRICILIĞI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gold Teknoloji Marketleri yıllardır ülkemizde hizmet vererek aklımızda yer edinmiş,uygun fırsatlarıyla binlerce müşterinin güvenini kazanmış ,hemen hemen her ilde şubesi olan bir şirket. Ancak şirket 2016 yılında iflas erteleme başvurusunda bulunmuş ve şirkete kayyum atanmıştır. 2017 yılının temmuz ayında şirketin internet sitesinden yaptığım alışveriş 2 hafta elime ulaşmayınca , hizmetten duyduğum memnuniyetsizlikten dolayı sipariş iptali talebinde bulundum. Bana iptal etseniz dahi 3 ay da paramı geri alabileceğimi söylediler. Ben bunun yasaya aykırı olduğunu ve paramı geri iade etmeleri talebimi yineledim. Bana müşteri hizmetlerinden " yasaya o kadar güveniyorsanız, yasal yollara başvurun " cevabını verdiler. Daha sonra internette firma hakkında araştırma yapınca , benim gibi binlerce mağdurun olduğunu gördüm. 20-30 bin tllik alışveriş yapıpta mağdur olan ,paraları iade edilmeyen insanları gördüm.ve bu internet sitesi hala yayın yapmaya devam ediyor. Hala internet sitelerinde müşterileri dolandırmaya ve hala insanların parasını gasp etmekteler. Şirket telefonlarına ulaşılamıyor. Saatlerce hatta bekletildikten sonra suratımıza kapatılıyor. Mail adreslerine yollanan maillere cevap verilmiyor.Bu şirketin yaptığı hukuksuzluk ve dolandırıcılığa bir son vermesi ve insanların gasp ettikleri paralarını geri iade etmelerini istiyoruz.

Bugün MUHAMMET FATİH imzanı bekliyor!

MUHAMMET FATİH KILIÇ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI: GOLD TEKNOLOJİ MARKETLERİ DOLANDIRICILIĞI». MUHAMMET FATİH ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.