Yemek kartları tamamen kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yemek kartlarıyla ilgili bir çalışma başlattı. Bu çalışmayla yemek kartlarının geçtiği yerler kart firmalarına (Sodexo, winwin, setcard vb.) yüksek komisyon ödemeyecek. Ayrıca Bu çalışmaya göre yemek kartlarıyla kart kullanıcıları gıda alışverişi artık yapamayacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı esnafı düşünerek hareket ettiğini zannederken bakkal, market esnafını hiçe saymasının yanında biz kart kullanıcılarının durumunu gözardı ediyor. Bu duruma hep beraber dur diyelim. Yemek kartları tamamen kaldırılsın. Maaşlarımıza yemek bordrosu olarak ayrı yatsın. İşveren ayrı bordro olarak yatırdığı yemek parasını yine vergiden düşebilsin. Hem çalışanlar kazansın, hem esnaf kazansın, hem işveren kazansın. Bu düzenlemeyle de hepimizin yanında olduğu için devletimiz de kazansın.

Bugün Arif imzanı bekliyor!

Arif Kocaömerler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gümrük ve Ticaret Bakanlığı: Yemek kartları tamamen kaldırılsın». Arif ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.