0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ülkemizde 2016 yılı itibariyle artış gösteren internetten para kazandıran oyunlar, yatırım siteleri insanları çok ciddi derecede dolandırmaktadır. Her geçen gün farklı yöntemler geliştirerek yasal boşluklardan faydalanan bu sistemler insanları dolandırmaya devam edecektir.

Her ne kadar bu işlerin üzerine gidiliyor gibi gözükse de devletimizin birimlerinin yetişemediği, farkedemediği ortadadır. Birçoğu artık kılıfını uydurdu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından incelenen bu konular yanlış mercilerde değerlendirilmekte olup hayali ürünlerin satışları ve yüksek kar vaatleri Bilişim Suçları tarafından kontrol altına alınmak zorundadır. Ülkemizin savcısı, avukatı, doktoru, eğitimcisi başta olmak üzere birçok kişi bu sistemlerden maddi zararlar görmüştür. Önümüzdeki günlerde çok ciddi sayılarda artış gösterecek bu dolandırıcılığın ise önlemlerini almak oldukça kolay.

Türk Patent ve Marka Enstitüsü tarafından marka haline gelen ParaParala 1yıllık faaliyetleri boyunca gönüllü olarak 1.5milyon insana ulaşmayı başarmıştır. Yüksek kazanç vaadiyle aramıza sızanları deşifre eden ParaParala bu tip sistemlerin nasıl kontrol altına alınacağını bilmektedir. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Bilişim Suçları  ile çalışmaları genişletip, bu sektörü tamamen kontrol altına almak mümkün. Üstelik ülke ekonomisine gerçek anlamda katkı sağlanabilir.

Bakanlığımızın konu hakkındaki ciddi yaklaşımı sonrasında gerekli çalışmaları, yasa tasarısını, önerileri sunmaya hazırız.

ParaParala markası, Türkiye Cumhuriyeti devletinin birim ve kurumlarıyla ortaklaşa çalışma yürütmek istiyor!

Bugün ParaParala imzanı bekliyor!

ParaParala bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gümrük ve Ticaret Bakanlığı: İnternetten Para Kazandıran Siteler Kontrol Altına Alınır - Çözüm Noktası ParaParala». ParaParala ve imza atan diğer 593 kişiye katıl.