İnternet Servis Sağlayıcıların Fatura Dolandırıcılığına Son Verelim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hepimiz gerek evde gerek cep telefonlarımızda internete erişmek için paketler satın alıyoruz taahütler vererek sağlayıcı şirkete indirim karşılığında bağlılık için imzalar atıyoruz . Ancak ilk veya ikinci faturamızda anlıyoruzki şirket tarafından sırtımızdan hançerlenmişiz . Aylık 59 lira adı altında 2 yıl taahüt verip girdiğimiz paket olmuş 100.75 lira . Peki nasıl hemen detaya gireyim sizlerde faturalarınızı incelediğinizde kelime oyunlarıyla cebinizden paranın nasıl çalındığını anlayın
Internet Erisim Ücreti 82,00 Internet Erisim Ücretleri Indirimi 24,10 = 57,90 tl
Yalın Internet Erisim Ücreti (01 Subat-28 Subat) 17,99 tl
Modem Taksit Ücreti (2/24) 7,00 tl
Baglantı Taksit Ücreti (2/12) 16,00 tl
Kampanya Katılım Taksit Ücreti (2/24) 2,00 tl

Bu ücretleri toplayan TÜRK TELEKOM daki müşteri hizmetleri yetkilisi kızımız 94 lira tutuyor dedi bu 1 numaralı çelişkimiz zaten 2 numaramızda zaten internet erişim ücreti yansıtmışsınız Yalın internet erişim ücreti nedir Yine bir yetkili kızımız derki telefonsuz internet verdiğimiz için . 3 sorumuz şu biz zaten tamam dedik sözleşmeyi imzalıyoruz kampayaya katıldık  niye ücret alınıyor arkadaş kampanyaya katılmak parayla deseydin katılmazdık bide kime sordunuzda bunları taksite böldünüz. 4. sorumuza geçelim bozulan sinirlerimizle beraber 12 ay taksitle 192 lira bağlantı ücreti alacaklarınıda söylemedi bu soyguncular söyleselerdi hiç biriniz almayacaktınız çünkü . Gelin hepberaber bu haksız hukuksuz faturalara dur diyelim sesimizi duyuralım bizler genciz bu interneti bugünde kullanacağız yarında Ancak servis sağlayıcılara bir dur diyen olmazsa koyun gibi daha çok sömürürler paramızı.

Saygılarımla

Bugün Ümit imzanı bekliyor!

Ümit Yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gümrük ve ticaret bakanlığı: İnternet Servis Sağlayıcıların Fatura Dolandırıcılığına Son Verelim». Ümit ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.