Milas Park Kavşağındaki Gümüşkesen mezarı Sembolik Anıtını Geri istiyoruz !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Milas Park meydan'daki kavşakta bulunan Sembolik Gümüşkesen anıtının 2017 yılında "daha modern bir görüntüye kavuşturmak" adıyla yıkılması ve milas halkının hiçbir fikri alınmadan milas tarihini, mimarisini kısaca hiçbir şeyini yansıtmayan fışkiye yapılması sonucu halkın büyük bir kısmının bu durumdan rahatsız olması nedeniyle başlatılan bir imza kampanyasıdır.

Şuan yapılmış olan, her şehir meydanında bulunabilen sıradan fışkiye benzeri havuzlu yapı yerine milas görüntüsüne özel bir hava katan Gümüşkesen mabedi sembolik anıtının güncellenmiş daha detaylı bir halini yıllardır bulunduğu yere geri koyulmasını istiyoruz. maksat havuz ve fışkiye yapmak ise yine bu sembolik anıtın etrafında küçük fışkiyeler ve havuz kalabilir.

amacımız belediyemizi gereksiz zahmete ve masrafa sokmak değildir, hali hazırda yeni yapılmış olan fışkiye yıkılmadan zarar görmeden kaldırılıp uygun başka bir milas mahallesi kavşaklarına ya da   beçin kavşağındaki alanlardan birine taşınabilir (aslında o kavşağa'da turistlerin güzergahında olduğu için milas tarihini yansıtan sembolik bir heykel yakışırdı)

not: imzalar belli bir sayıya ulaştıktan sonra ayrıca çıktıları alınıp ilgili makamlara ulaştırılacaktır. Bu yüzden imzaladıktan sonra paylaşıp paylaştırıp daha çok kişiye ulaşılmasını sağlayalım.

Bugün bulut imzanı bekliyor!

bulut simsek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gümüşkesen mezarı Sembolik Anıtını Geri istiyoruz !». bulut ve imza atan diğer 710 kişiye katıl.