Göz tedavim için bu kampanyada bana destek olabilir misiniz?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

Merhaba ben Meltem. 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıfta okumaktayım. Yaklaşık 2 yıl önce üniversite sınavlarına hazırlanırken ve kitap okurken gözlerimde acı veren batma belirtileri karşısında göz doktoruna gittim.

Doktorum bana her iki gözümde de “Sarı Nokta Hastalığı” teşhisini koydu ve bu hastalığın genetik olduğunu benim gibi başka kişilerin de bu hastalıktan muzdarip olduklarını söyledi. Bu hastalığın şu an için tamamen iyileştiren bir tedavi yöntemi mümkün değil ancak her ay yaptırılan iğne ile bu hastalığın ilerlemesine engel olunabilmektedir.

Eğer iğne yaptırılmazsa zaman içinde görme duyusu tamamen kaybedilmektedir.

Bu iğne tedavisi maalesef devlet tarafından karşılanan ilaçlar listesinde değil. Şimdiye kadar kullandığım iğneler Avastin ve Lucentis adındaki iğnelerdir. Her ay 1000 TL ücret ile bu iğneleri yaptırabiliyorum. Babam emekli ve ailemin yeterli bir geliri yok. Bundan dolayı bu parayı bulmakta çok zorlanıyoruz.

Eğer bu iğneleri yaptıramazsam gözlerimdeki bu hastalık ilerleyerek dünyamı tamamen karartacak. Bu durumda benim gibi olan nice insanlar var.

Benim bu kampanyayı paylaşmamın nedeni bu kampanyayı imzalayarak ve sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak daha fazla insanlara duyurmanız, böylelikle yetkililerin kısık sesimize kulak vermesini sağlayabilmektir.

Bana ve benim gibi nice hastalara umut ışığı olmanızı istiyor, sizlere sağlıklı bir ömür diliyorum.