Gölbaşı—Adıyaman—Kahta demir yolunun Besni ilçemizden geçmesini istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

• Projesi yapılan Gölbaşı -Adıyaman- Kahta Demiryolu'nun Besni ilçesinden veya en uygun en yakın noktadan geçmesi ve istasyon konulmasını talep ediyorum.

Besni İlçesi Türkiye'nin en büyük halı üreticisi Merinosun Fabrikasının bulunduğu Organize Sanayi Bölgesi, 2018 -2019 Eğitim öğretim yılında öğrenci alacak ve Erdemoğlu Holding tarafından yapılan Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi, 1500 civarı öğrencisi bulunan Meslek Yüksek okulu, dünyaca ünlü Besni Üzümü üretimi, son 19 yılda Besnili hayırseverlerin yaptırdığı 16 eğitim kurumu, 65 köyü, 80 bine yakın toplam nüfusu ile gelişmekte olan bir yerleşim yeridir. Aynı zamanda Adana, Gaziantep, Mersin, İstanbul, Uşak,Ankara ve İzmir gibi şehirlerimizde 250 bine yakın Besnili nüfus bulunmaktadır.
Bu nedenle Projesi yapılan Gölbaşı -Adıyaman- Kahta Demiryolu'nun Besni ilçesinden veya en uygun en yakın noktadan geçmesi ve istasyon konulmasını saygılarımla arz ederim.

Bugün muhittin imzanı bekliyor!

muhittin korkmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gölbaşı—Adıyaman—Kahta demir yolunun Besni ilçemizden geçmesini istiyoruz». muhittin ve imza atan diğer 520 kişiye katıl.