Kampanyanın muhatabı: Personel ve Prensipler Genel Müdürü Metin YENER ve 7 diğer muhatap daha

GÖKYÜZÜNDEN ZEHİRLENİYORUZ ve DOĞA TAHRİBATA MARUZ KALIYOR! BUNA DUR DE!

Atmosfere, hava yolu araçları ile püskürtülen nano partikül ağır metaller; küresel ısınma adı altında yürütülen fakat küresel ısınmanın tek nedeni olan bu uygulamalar da İklim Manipulasyonu ve yönlendirilmesi gerçekleştiriliyor. Buna müteakiben fizyolojik ve psikolojik dejenarasyona maruz bırakılıyoruz. Tüm canlılar üzerinde etkisi bariz açıktır ve günden güne daha da kötüye gitmektedir.

En önemli kanıt niteliğinde olan patentleri incelemeniz ve doğruluğuna resmi belgelere göre kanaat getirmeniz temennimizdir. Jeo mühendislik konularını örtbas etmeye çalışanlar, birçok yalan makaleleri bilim kisvesi altında piyasaya sürmüştür. İdeolojik iskeletinizi yönlendirme isteğinde bulunan küresel çeteler, gerçekleri bilmenizi ve doğruları görmenizi istemezler. Buna istinaden; doğruları öğrenme isteğinde bulunmanız, sizi mücadele yoluna sokacaktır. Bu mücadele tek kişilik değildir ve kazanan tek kişi de olmayacaktır.

İsmi geçen muhatabımız olanlar; bu operasyonlara dur demeli ve Halk'ı arkasına alarak karşı çıkmalıdır!

Konu iki paragraf ile anlatılacak ve anlaşılacak durumlar değildir! Lütfen altta ki linklere girerek ve belgeseli izleyerek daha geniş bilgiler edinmeyi hedefleyin.

Web Sitesi : www.geokomplo.net

Jeo Mühendislik ile İlgili Patentler Listesi : www.geokomplo.net/patentler

Videolar : http://video.geokomplo.net

Forum : forum.geokomplo.net

Youtube : https://goo.gl/CyLELT

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • Personel ve Prensipler Genel Müdürü
    Metin YENER
  • TBMM Başkanı
    İsmail KAHRAMAN
  • Genel Sekreter
    Mehmet Ali KUMBUZOĞLU
  • İl (İzmir) Basın ve Halkla İlişkiler Müdür V.
    Nilgün AKSUNGUR
  • İl (Ankara) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü (CİMER)
    CANAN GÜLBAY
  • İl (Ankara) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü (CİMER)
    Cahit DOĞAN
    Cumhurbaşkanlığı
  • BİMER
    Başbakanlık

Sezgin Yıldırım bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 13.172 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Sezgin imzanı bekliyor!

Sezgin Yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GÖKYÜZÜNDEN ZEHİRLENİYORUZ ve DOĞA TAHRİBATA MARUZ KALIYOR! BUNA DUR DE!». Sezgin ve imza atan diğer 13.171 kişiye katıl.