Gökçetepe kıyıları yobazlara teslim edilmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Herkese iyi haftalar,

Bu hafta sonu 2 kız ve 1 erkek kardeşimizle Gökçetepe'ye gidip kamp yapmak istedik. Tabiat Parkı çok kalabalık olduğu için daha sakin bir yer bulmaya çalıştık, çok güzel bir yer bulup eşyalarımızı indirdik ve yerleşmeye başladık. Sandalyeyi manzaraya taşıyıp oturmaya hazırlanıyordum ki deniz kenarındaki Işid kılıklı bir adam bağıra bağıra "dibimize niye geliyorsunuz, gidin ileri taraflara kurun" diye ummadığım bir şekilde bana çıkıştı.

Kendi arazisi olup olmadığını sordum, mantıksız ve taşkın tepkilerle bizi oradan kaçırmaya çalıştı ve bir anda telefonuyla kendi gibi birilerini çağırdı ve bizi kovmaya yeltendiler. Yanımızdaki kardeşimize, "yanına gelirsem boynunu koparırım" deyip 2 kız olarak bizim de üzerimize yürüdü. Yine çift olarak gelmiş bizim gibi birilerini aynı şekilde kovarak uzaklaştırmış, çocuk bize hak vererek adama yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalıştı ama ne mümkün hakaret ve saldırganlığına devam etti.

Biz de tekrar toplanmak ve başka yer bulma eziyetine katlanıp bu yobazlar sayesinde beğendiğimiz yerden olduk. Kalmak istesek kalırdık ancak can güvenliğimiz açısından kalkmak zorunda kaldık. Oranın esnafıyla konuştuğumuzda sakin koyları hep bu adam gibi Işid'li tiplerin işgal ettiğini ve kamp için gelen normal insanları kovmaya çalışarak ve alkol tüketen kişilere vaaz verdiklerini söyledi. Tarikat mıdır cemaat midir kimin organizasyonuyla bu insanlar tatil yerlerine salınıyor?

Tatil yerine tatil amaçlı gelmiş insanlara ve kamunun kullanımına açık yerlerde bu insansıların huzursuzluk yaymasını engellemek için bu imza kampanyasını başlatıyorum.

Keşan Kaymakamlığı'nın bu koylarda huzur sağlamak amacıyla güvenlik ekibi göndererek özellikle hafta sonları denetim yapmasını rica ediyorum. En azından bu tip sorun yaşandığında ulaşılabilecek ve hemen aksiyon alabilecek bir ekip görevde tutulabilir.

Orada yaşayan halk ve tatil için gelen sıradan vatandaşların güvenliği ve huzuru için bu insanlardan kıyılarınızı arındırmanızı bekliyoruz.

Ayrıca her yeri çer çöp pislik içinde bırakıyorlar. Biz tüm çöplerimizi yanımızda götürürken bu tipler olduğu gibi çöplerini ortada bırakıyor. Fotoğraf da ekliyorum.

Öncelikle kaymakamlığın sonrasında duyarlı vatandaşların bu kampanyaya destek olmasını rica ederim.

Cennet gibi yerlerin cehenneme dönüşmesine izin vermeyelim!

Konum için tıklayın

Bugün Serap imzanı bekliyor!

Serap Aksak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gökçetepe kıyıları yobazlara teslim edilmesin». Serap ve imza atan diğer 967 kişiye katıl.