Göçmen Kağıdı olmayan zulümden kaçan Türk vatandaşlarına SGK borçlanma hakkı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

1989'dan başlayıp 2008'e kadar göçe zorlanan ve zulümden kaçan, Türk bayrağı altında Türkçe konuşma özgürlüğüne sahip olmak isteyen yüzbinlerce Bulgaristan vatandaşı oldu.Bu vatandaşlardan kiminde göçmen kağıdı var kimi ise kaçak olarak veya kendini turist gibi gösterip Türkiye'mize giriş yaptı.Zamanın hükümetleri Turist vizesi olan veya kaçak olarak ülkeye göçen Bulgaristan  vatandaşlarına emeklilik ve sigorta için hizmet borçlanması konusunda reform yapmadı ve bu vatandaşlarımızın senelerce çalıştığı günler saman altı edildi.2018 genel seçimleri öncesi tüm ülkede siyasilerimiz yapacaklarını ve vaatlerini sıralarken bizim isteğimizide görmeleri için bu kampanyayı başlatıyorum. biz azınlık değiliz çoğunluğuz ve oyumuz bizim derdimizi kendi derdi eyleyenlere olmalıdır.Bu vatanın refahı için senelerce alınteri döken tüm göçmen kardeşlerimden destek bekliyorum. Sesimizi duyurmak için birlik olalım var oldugumuz tüm türkiyeye özellikle siyasilere gösterelim.

Bugün Alper imzanı bekliyor!

Alper Müminoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Göçmen Kağıdı olmayan zulümden kaçan Türk vatandaşlarına SGK borçlanma hakkı». Alper ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.