Kampanya Kapatıldı

Suriyeli Misafirlerimiz Askerlerimizin olduğu güvenli bölgelere götürülsün.

Bu kampanya 7 destekçiye ulaştı

Bizler savaştan kaçan zor durumda olan mağdur ve mazlum insanlara kapılarımızı açtık ekmeğimizi suyumuzu paylaştık. Onlar için üzüldük seferber olduk. Ülkerin de savaş var her yer kan her yer bomba dedik. Sonra askerimizi gönderdik şehitlerimiz oldu. Hep içimiz yandı. Şimdi temiz güvenli yerler var. Güvenlik güçlerimiz sınırın ötesinde güvenli alanlar oluşturdu. Demem o ki misafirler artık kendi topraklarında bizim temizlediğimiz güvenli bölgelere gitmeli kendi hayatlarını yaşamlarını geleceklerini doğdukları topraklarda başlamaları gerektiğini düşünüyorum. Kendi adetleri yaşam tarzları gelenek ve görenekleri dillerini soylarını devam ettirmeleri için vatanlarına gitmeliler. Gün geçmiyor ki Suriyeli olayları haberleri çıkıyor. Kavga gürültü cinayet taciz. İşsiz kardeşlerimiz tanıdıklarımız akrabalarımız var. İş verenler yarı fiyatına Suriyeli çalıştırıyor. Eğitim, sağlık, iş her alanda her şeyimizi paylaşıyoruz. Ülkemizin milletimizin maddi ve manevi olarak toparlanmaya ihtiyacı var. Bütün dünyanın yükünü biz çekiyoruz. Yine de kimseyi mağdur etmeden elimizden geleni yaparak yanlarındayız. Geç olmadan misafirlerin güvenli bölgelere gidip yeniden evlerini yapmalarını, yine yardımlarımızla onların yanında olduğumuzu anlatmak istiyoruz. Hem misafirlerimiz hem milletimiz için en iyi kararı yine büyüklerimiz verecektir. Benim gibi düşünen tüm kardeşlerimle herkes için daha güzel bir gelecek umut ediyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun. Saygılarımla.

Bugün Adem imzanı bekliyor!

Adem Dursun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Göç idaresi başkanlığı: Suriyeli Misafirlerimiz Askerlerimizin olduğu güvenli bölgelere götürülsün.». Adem ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.