Furkanin cezasi bitsin uyusturucuyla mucadelemiz devam etsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İzmit’te, halk oyunları eğitmeni olan Nezahat Erok’un 22 yaşındaki oğlu F.Ş. uyuşturucu bağımlısı olduktan sonra 2015 yılında tutuklanarak Kocaeli Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Bu duruma üzülen anne Nezahat Erok, madde bağımlılığıyla mücadele etmek ve suçu azaltmak amacıyla Hayata Dönüş Derneği’ni kurdu. Oğlunun madde bağımlısı olması nedeniyle derneği kurduğunu söyleyen Nezahat Erok, “Yaklaşık 4,5 sene önce oğlum madde bağımlısı oldu. Bayağı bir mücadelelerden geçtim. İlk duyduğumda zaten madde kullanmaya başladığını, liseye 2’ye gidiyordu. Neler yapabilirim düşüncesiyle de emniyetten yardım istedim. Gerçekten çok yardımcı oldular. Madde kullanmadı.Nezahat Erok uzun uğraşlar sonunda oğlunu tedavi olmaya ikna ettiğini belirterek, “En sonunda kendisiyle uzun konuşmalarımız sonucunda tedaviyi kabul etti. Kocaeli Üniversite Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gördü. Sonra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Mekatronik Bölümünü kazandı. Oraya gittim yerleştirdim. Sürekli bana ‘Anne okulu dondurayım’ diyordu. Ben okuyamıyor zannediyordum ama tehdit ediliyormuş. Evini kullandır diye. Sonra son senesi tekrar uyuşturucu kullanmaya başlamış. Şuanda da cezaevinde. Oğlumu ziyaretlere giderken, neler yapabiliriz diye çok düşündüm. Türkiye’ye, vatana millete hayırlı evlat olmaları gerekirken, şu anda cezaevinde, boş bir hayat sürdürdüklerine inanıyordum. Tedavinin tek başına bir çözüm olmadığını anlayarak dernek kurdum.”

Bu kampayada oğlumuz Furkanın dışarı çıkabilmesi icin Imzalariniz cok degerli.Oglumuzu topluma geri kazandirmak amaciyla sizlerde desteginizi esirgemeyin.Furkanla beraber diğer 20 kişi gözaltına alındı ama diğerleri şuanda serbest furkan kurban asıl suçlular dışarda 15 yıl bi genç delikanlı için çok fazla topluma faydalı işler yapması gerekirken şuanda  içerde yatıyor davanın tekrar açılmasını istiyoruz. Lutfen Destek olalim bizim sesimiz olun sizlerde.

Tekzip yazısı; Imza kampanyası adı altında başlatılan kampanya icin yazılan metinde, adı geçen kamu kurum ve kuruluşların hakkında kesinlikle suçlayıcı, KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ, eksik VE KOTU maksatlı yazı amaçlanmamıştır. Büyük Türk yargısınin hakkı ile adil kararlar verdiği ve Emniyet teşkilatımiZin yardıma ihtiyacı olan tüm bireylere yardima koştuğu bir gerçektir. Yargı kararlarıni kabul edip güveninirlik olgusuna inancımın tam olduğunu bildirir, bu tekzip yazısına istinaden imza kampanyasınin kanun ve kurallara uygun şekilde yürütüleceğini kamuoyuna saygılarımla sunarım. (İMZA)

HAYATA DÖNÜŞ DERNEĞİ

Bugün Hayata Dönüs Derneği (HAYÖD) imzanı bekliyor!

Hayata Dönüs Derneği (HAYÖD) bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Furkanin cezasi bitsin uyusturucuyla mucadelemiz devam etsin». Hayata Dönüs Derneği (HAYÖD) ve imza atan diğer 121 kişiye katıl.