Kampanya Kapatıldı

Türk dizilerinin süresi kısaltılarak daha kaliteli hâle getirilsin.

Bu kampanya 11 destekçiye ulaştı

Şikayetim televizyonda yayınlanan Türk dizilerinin gereksiz uzunluğu. Bir sürü reklam ile beraber yaklaşık 2.5-3 saat sürüyor. Bu Avrupa ve Amerika standartlarının neredeyse 3 katı. Haliyle bu durum, sektörde verimliliği düşürüyor ve sektör çalışanlarının 3-4 saat uyku ile çalışmasına sebep oluyor. Ayrıca bu uzun süre zarfında insanlar favori dizilerini izlemek için derslerinden ve işlerinden geri kalıyor. Bu durumun ülke ekonomisine mutlaka zararlı olduğunu düşünüyorum. Dizilere bir süre kısıtlaması getirilirse hem daha kaliteli işler çıkacağına hem de bu dizilerin daha çok pazarlanıp ülke ekonomisine ve sektöre katkı sağlayacağını düşünüyorum. Siz değerli arkadaşlarımızı da imza atmaya davet ediyoruz ve yetkililerin bu sorunu halledeceğine inanıyoruz.

Bugün Furkan imzanı bekliyor!

Furkan Altınışık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «furkanaltnsk@gmail.com: Türk dizilerinin gereksiz uzunluğu». Furkan ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.