Başarı

Fulya da kolay ulaşılabilir, kolay ulaşabilen bir semt olsun

Bu kampanya 638 destekçi ile değişim yarattı!

15 yıldır Şişli Fulya semtinde oturuyorum. Ben Esentepe'de çalışıyorum. Üniversitede okuyan çocuğum Aksaray'a, lisede okuyan Beşiktaş'a gidiyor. İşe veya okula gitmek için sabah evden çıktığımızda bu semtten hareketle Beşiktaş üzerinden Eminönü'ne giden 26A numaralı biri 07.15 diğeri 07.45 te iki otobüs var . Lisede okuyan çocuğum 07.45 otobüsüne binse 08.00'de başlayan okuluna yetişemiyor. Bu otobüsün sefer saatinin 07.30 olması lazım ki okuluna yetişebilsin. Benim Şişli'ye ulaşmamı sağlayacak bir toplu ulaşım aracı ise hiç yok. İşe gidecek olan diğer insanlar için de 07.45 kullanışsız bir saat. Bu otobüsler diğer zamanlarda da çoğunlukla boş gidiyor. Üstelik büyük oldukları için duraklarda manevra yapamıyorlar. Biz çocuklarımla her sabah taksiye binip Şişli metro durağına cıkmak ve oradan gideceğimiz yönlere gitmek zorunda kalıyoruz. Sabah saatlerinin dışında sefer aralıkları uzadığı için Beşiktaş, Eminönü yönünde yine ulaşım problemi yaşıyoruz. Gelecekteki toplu ulaşım projelerine baktığımda semtimizin ulaşım sorununu çözmek üzere planlanan bir metro hattı da olmadığını görüyorum  maalesef. Beşiktaş'ta felçli babam oturuyor.Onlara arabamla gitsem bu defa park yeri sorunu yaşıyorum. Yetkililerden yardım istiyorum. Benim önerim Beşiktaş Şişli arasında Şair Nedim Caddesi, Hakkı Yeten Caddesi, 19 Mayıs Caddesi güzergahında dolmus seferleri konulması veya Beşiktaş Şişli arasında sefer yapan 30M veya 30A numaralı otobüslerden birinin güzergahının aynı caddelerden Fulya'dan geçirilerek Şişli'ye çıkmasının sağlanarak ulaşım sorunumuzun çözüme kavuşturulmasıdır.

Bugün ahmet imzanı bekliyor!

ahmet yaralioglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fulya da kolay ulaşılabilir, kolay ulaşabilen bir semt olsun @istanbulbld». ahmet ve imza atan diğer 637 kişiye katıl.