Saglık kurumları işletmeciliği atama istiyenler

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Birçok üniversiteden on binlerce mezun ve yaklaşık 45 üniversitede halen bu bölümü okumaya devam eden birçok öğrenci var. Ülkemizde her geçen yıl sağlık alanında yapılan yenilikler ve yeni sağlık kuruluşlarının açılmasıyla iş bulabilme umuduyla üniversite sınavından aldıkları yüksek puanlarla bu bölümü seçiyor, fakat mezun olduklarında ne kamuda ne de özel sektörde yer bulamıyor. Sağlık kurumları işletmecilerinin yapması gereken işleri işin ehli olmayanla torpile o aşamaya gelenler  yapıyor.

KPSS’den yüksek puanlar almalarına rağmen geçmiş yıllarda olduğu gibi yine tek bir kadro verilmedi. “Madem istihdamımız yok, madem kadro verilmeyecek bu bölüm neden var? “ diye soran Sağlık Kurumları İşletmeciliği ön lisans mezunları olarak hakkımızı istiyoruz..

Bugün Filiz imzanı bekliyor!

Filiz Ucar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fucar4715@gmail.com: Saglık kurumları işletmeciliği atama istiyenler». Filiz ve imza atan diğer 187 kişiye katıl.