FTR'de Lisans Tamamlama ve DGS Kalksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Fizyoterapistler, hastaların eski yaşam kalitesine geri dönmelerinde ve kişilerin yaşam kalitelerini arttırmada olmazsa olmaz bir öneme sahiptir.

İnsanlarla iç içe olduğu ve insan yaşamına etkisi fazla olduğu için iyi bir eğitim gereklidir. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü seçen öğrenciler gerek YGS ve LYS sınavı için gerekse üniversitedeki bölüm sınavları için çok emek sarf etmektedirler. Fakat lisans tamamlama adı altında, 20 bin 45 bin arası sıralamayla girilen üniversitelere 1 milyonu aşkın sıralaması olan öğrenciler alınmaktadır. Bu da mesleğimizin kalitesini düşürmekte ve sınıf mevcudunun artması nedeniyle de bu mesleği asıl hak eden öğrencilerin eğitimini kısıtlamakta ve hatta engellemektedir.

Mesleğimize sahip çıkıyoruz ve bu uygulamanın en kısa zamanda kalkmasını istiyoruz ve herkesin desteğini bekliyoruz.

Bugün Merve imzanı bekliyor!

Merve Karan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «FTR'de Lisans Tamamlama ve DGS Kalksın». Merve ve imza atan diğer 565 kişiye katıl.