Fsmvü-İif'de formasyon son sınıfların da ders programına eklensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bildiğiniz üzere Yükseköğretim Kurulu, İlahiyat/İslami İlimler/İslam ve Din Bilimleri Fakültelerinde formasyon derslerinin halen eğitime devam eden tüm öğrencilere verilebileceğini duyurdu. Diğer üniversitelerin (Marmara, 29 Mayıs vb.)  ders programlarına eklendiği, yeni dönemde derslerin formasyon dersleriyle birlikte alınacağı malumumuz olmuştur. Diğer üniversitelerde son sınıf ayrımı yapılmaksızın programlara eklenen formasyon derslerinin, Fsmvü-İslami İlimler fakültesi  son sınıf öğrencileri için de geçerli olmasını istiyor, fakültemiz idari birimi ve öğrenci işlerinin derslerin başlamasına 20 günden az bir süre kalmasına rağmen kesin bir dil kullanmaması sebebiyle talebimizi ve tepkimizi bu şekilde dile getirmeyi uygun görüyor ve desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün S. Merve imzanı bekliyor!

S. Merve Eren bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fsmvü-İif'de formasyon son sınıfların da ders programına eklensin». S. Merve ve imza atan diğer 170 kişiye katıl.