Zuhal Topal’la “yemek” programının yayından kaldırılmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
FOX ve tarafına Be Ke bu kampanyayı başlattı

Yemek programı adı altında toplum yapısına zarar veriyor bu program. İnsanlar yemeğe değil, adalete değil 15 000 ₺ ye odaklanıyor ve reyting uğruna terbiyesizce şeyler yapılıyor. Programın sunucusu Zuhal Topal ise bir sunucu olarak yapmasını gerekeni yapmadan öylece oturuyor ve sadece bir iki kelime ediyor kesinlikle kurallara uyulmuyor diskalifiye edilmesi gereken yarışmacılar ödül alıyor ve haksızca bunca kıtlık çekilirken o yemekler bir sürü malzeme ile yapılıp sonrasında yenilip “beğenmedik” diyerek hem insanların emeklerini hiçe sayıyor hem de onca aç insanın önünde bir de edepsizce beğenmiyoruz diyerek bir vurdumduymazlığa yol açıyorlar. Programa lahmacunlar söyleniyor, kaynanalar kendileri söylüyor yemeyeceğim tadına bakmadım gibi şeyler bunlar kurallara aykırı ve yine de yönetmen-sunucu da buna müsaade ediyor.  Üstelik programın instagram sayfasında gönderilerin altına yapılan şikayet yorumları da siliniyor dolayısıyla kimse düşüncesini ifade edemiyor bu konuda artık bir şeyler yapılması gerektiğini düşünen herkesi bu imza kampanyasına bekliyoruz. Rtük’ün artık bu programın yayınlanmasına müsade etmemelidir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.