Kampanya Kapatıldı

Aşk Yeniden 3cü sezonu ile devam etsin

Bu kampanya 18 destekçiye ulaştı

Öncelikle kampanyaya geldiğiniz için size çok teşekkür ederim.Aşk yeniden dizisi başladığı gün "evet bu aradığım dizi" dedim diziye aşırı bağlandım 1 gün bile kaçırmadım sonra farkettimki benim gibi binlerce adam varmış.Sonra bizim tam da diziye daha çok bağlandığımız sırada film final bölümüyle bize veda etti.Canımız yandı çok üzüldük bunu kabullenmek istedik bu zamana kadar o yüzdek bekledik.Ama olmadı.Kabullenemedik hayatımızda yerini almış bir dizinin ve ya masalın bitmesini hazmedemedik.Siz kendiniz bile küçükken babanız masal anlatmadan uyuya bilirmiydiniz? Hayır.İşte bu dizi bir çok kişinin masalı oldu ve o olmadan çok zor.Ersoy Güler ve Süreç film başda olmak üzere tüm aşk yeniden kadrosuna ask yeniden sevenler olarak #askyeniden3sezonolsun diyoruz devam etsin diyoruz sizden rica ediyoruz ve kampanyayı imzalayan değerli insanlar lütfen kampanyayı heryere yayın herkes görsün 2017 Aşk Yeniden yılı olsun.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..Amin

Bugün Ask Yeniden Izleyicilerinden imzanı bekliyor!

Ask Yeniden Izleyicilerinden Sadece Biri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fox Tv : Aşk Yeniden 3cü sezonu ile devam etsin». Ask Yeniden Izleyicilerinden ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.