Başarı

Murat Guloglu'yu terbiye ve görgü kurallarına davet..

Bu kampanya 100 destekçi ile değişim yarattı!

Niçin inatla yanlış ve çirkin olan , millete örnek olması gereken kişilere hiç yakışmayan o, çayı hüpleterek içme eylemini sürdürüyorsun..? Niçin insanlara gıcık veriyorsun..? Sabah sabah sinirimizi hoplatıyorsun..? İnsanlar seni uyarıyor, kültürsüzleri güldürmek adına , kültürlüleri reddedip, küstahlığını niye sürdürüyorsun..? Acınacak bir duruma düşürüyorsun kendini..?Geri vitesi olmamak sokak kültürüdür..Seviyeni belli etme..!!
Her şey iyi güzel de, tek kanal Fox seyrediyoruz da, size nasıl ulaşalım, bu Murat Guloglu denen adama da Atatürk sevgimiz dolayısı ile tahammül ediyoruz da, bu şımarık insanın bütün millet ile inat içine girip, görgüsüzce o çayı HÜPLETEREK içme inadını hala sürdürmesine bir dur diyecek yok mu ?

Bugün SERRA imzanı bekliyor!

SERRA YAŞAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fox Haber: Murat Güloğlu'yu terbiye ve görgü kurallarına davet..». SERRA ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.