Formasyon ücretlerini geri istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümü kapatıldığı için pedagojik formasyon eğitimi ilahiyat öğrencilerine 2 taksitle ücret karşılığı veriliyordu.2017 yılında bu sistem değişti ancak buna rağmen bizden ücret peşin alındı ve tabiri caizse bir tuzak gibi bu durum sistem değişmeden hemen önce aceleye getirildi.Çoğu düşük maaşla çalışıp çocuğunu okutmaya çalışan aileler için 2050 TL büyük bir miktar.Bazı üniversite öğrencileri (Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi gibi) bu konuyla ilgili şikayetlerini dile getirdiğinde ücretleri geri ödenmiş.Akdeniz İlahiyat öğrencileri olarak biz de bu konuda çok mağduruz.Üstelik aldığımız formasyon eğitimini verdiğimiz ücrete karşılık değecek şekilde tatmin edici bulmadık, yeterince verim alamadık.Kendimizi kötü hissediyoruz, paramızla rezil olduğumuzu düşünüyoruz. 2050 TL devlet için bir hiç olabilir ama bir öğrenci için çok önemli bir miktar.Lütfen bu konuya karşı duyarlı olun ve isteğimize kulak verin.Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Hatice Kübra imzanı bekliyor!

Hatice Kübra Savan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Formasyon ücretlerini geri istiyoruz!». Hatice Kübra ve imza atan diğer 265 kişiye katıl.