キャンペーン成功!

4,211人の賛同者により、成功へ導かれました!

We do not want Lee Jong-hyun to leave CNBLUE.

It has not been clear how much Jong-hyun was involved in the problem. And it should not decide immediately like influenced in the form of public opinion.

Of course, the words and actions that he did in the past need to be sufficiently reflective.
We also do not tolerate female vulgarity.

We just want to give him a chance to start over!

At least CNBLE, all four members gather and have a forum for discussion, and we want them to discuss them enough and draw conclusions.

We will do this signing activity, because it is clear that not only the fan has issued a withdrawal request but also that some fans want his presence.

Please join us if you want CNBLUE to survive in the future!
We should face up to this issue!

Thank you very much.

私たちはCNBLUEイ・ジョンヒョンの脱退・引退を望みません。

現段階ではジョンヒョンがどこまで問題に関与していたのかが明確になっておらず、世論に流されるかたちで早急に進退を決めるべきではないと考えています。

もちろんジョンヒョンが過去に行った言動は十分に反省する必要があり、女性蔑視を容認している訳でもありません。

ただ、彼がもう一度やり直すチャンスを与えたいのです!

せめてメンバー4人が集まって話し合いの場を持ち、十分に話し合って結論を出して欲しいのです。

その際、ファンから脱退要求が出ているという前提だけではなく、ジョンヒョンの残留を望むファンもいるということを明示する為にこの署名活動を行います。

今後も4人体制のCNBLUE存続を望む皆さん、どうぞご協力ください!
私たちの声を形にして彼らに届けましょう!

よろしくお願いします。

我们不希望李宗泫退团或引退

现在的状况李宗泫还没有明确的证明与这件事有关系,现在的情况让他退团或引退是不是下结论太早了……

当然李宗泫对他曾经的言行举止也需要反省一下、轻视女人是不赞同的。

只希望能在给他一次机会!

也希望CNBLUE4个人一起商量一下之后在做出一个结论来,关键CNBLUE是不是赞同退团或引退是最重要的。

还有,有的粉丝赞同李宗泫退团或引退,有的粉丝不赞同李宗泫退团或引退,国内外做了一个赞同或不赞同的投票活动

今后希望CNBLUE4个人的组合永远延续下去,永远支持CNBLUE

赞同和不赞同的亲们请大家支持一下吧,CNBLUE在我们心中有多么的重要,请大家协助一下,把这投票的事转载出去吧!

今日:(BOICE)さんがあなたを信じています

CNBLUE FANS (BOICE)さんは「FNC ENTERTAINMENT : The request about CNBLUE Lee Jong Hyun’s course of action/CNBLUEイ・ジョンヒョンの進退についてのお願い」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!(BOICE)さんと4,210人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。