FMV Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü Şile'ye Taşınmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
IŞIK ÜNİVERSİTESİ ve tarafına İlve Çerioğlu bu kampanyayı başlattı

08.06.2021 tarihinin akşam saatlerinde, içimizde endişe ve şüphe uyandıracak bir karara imza atıldığını ne yazık ki FMV Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü öğrencileri olarak üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hiçbir planlama ve hazırlık süreci olmadan, konuyla alakalı öğrencilere önceden bilgilendirme yapılmayıp tercih hakkı sunulmaksızın böyle büyük bir kararı vermek şu an için kabullenilebilir bir durum değildir.
Sizlerin de çok iyi bildiği üzere, okulumuz, konum itibariyle oldukça kolay ulaşılır ve merkezi bir yere sahiptir. Eğitim kalitesi dışında konumu itibariyle de FMV Işık Üniversitesi'ni tercihlerinde ilk sıraya yazan öğrenci sayısı azımsanmayacak kadar fazladır. Bu nedenle, İstanbul'un her noktasında öğrenci ağırlayan kampüsümüzün taşınması, ulaşım ve birçok konuda sorunları da beraberinde getirecektir.
Gerek maddi gerekse manevi anlamda yıpranacak öğrencilerin mağduriyetinin düzeltilmesi mevcut şartlarda ne yazık ki imkansızdır. Maslak kampüsü öğrencileri olarak verilen bu yanlış karardan en kısa sürede dönülmesi tek temennimizdir.

Sayın rektörümüzün gerekli açıklamayı en kısada sürede yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.